Sobre nosaltres

Què és l’Associació Gausac?

L’Associació Cultural Gausac per a la Dona és una associació sense ànim de lucre constituïda el 10 de juny de 2010, fruit de l’impuls d’un grup de joves universitàries i amb el recolzament de la Fundació Montblanc. El seu objectiu és procurar un espai d’estudi, cultura, esport, solidaritat i convivència a les noies en edat universitària i pre-universitària. D’aquesta manera, vol convertir totes les participants en dones influents dins de l’àmbit acadèmic, professional, cultural i social, per superar la discriminació que encara pateix la dona en tants camps. Per dur a terme aquests objectius, focalitzem la nostra acció en tres punts:

  • Promoure sessions, conferències, tertúlies i ‘workshops’ de gran profunditat que fomentin inquietuds culturals i socials entre les participants.
  • Fomentar la sensibilització vers les persones que tenen un alt risc d’exclusió social. Per això promovem el voluntariat posant en contacte a les joves universitàries i pre-universitàries amb entitats de gent gran, discapacitats i altres associacions de joves que necessiten voluntaris per a dur a terme les seves activitats. A més, cada any promovem, com a mínim, una activitat de voluntariat internacional de 10-15 dies de durada.
  • Facilitar el creixement personal, mitjançant l’assessorament de totes les estudiants i creant espais d’intercanvi d’experiències i projectes entre elles. A més, tot això va sempre acompanyat del foment de la reflexió personal, que considerem clau perquè cada una pugui assimilar tot el que ha après, ho integri obertament a la seva vida i adquireixi criteri.
A %d bloguers els agrada això:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close